Loading Laddar...
 

Bilkörkort

Som kund hos oss ska du känna dig trygg och säker under din utbildning. 

Hos oss kommer du att få en komplett körkortsutbildning med Risk 1 och Risk 2.

Utbildningen sker i två parallella steg, teori och körning. Det är viktigt att du ligger lite längre fram i teorin för att kunna vara effektiv i din utbildning.

Vi kan erbjuda dig dokumenterad utbildningsplan med kostnadsberäkning, detta är dock bara en uppskattning, så kostnadskalkylen kommer vi att behöva stämma av med jämna mellanrum så att du hela tiden vet vad du har kvar i utbildningen.

Om du övningskör privat så är din handledare välkommen att åka med för att på så vis göra din utbildning mer effektiv och att din handledare vet vad ni skall träna på hemma.

Köper du något av våra startpaket ingår 4 teorilektioner, sker på Armlängdsgatan 34 (marconimotet) järnbrott onsdagar 17.00 - 19.00.

Under den delen av året då det är mörkt erbjuder vi mörkerkörning där vi tränar omkörning och ljusteknik.

 

 

Steg 1. KÖRKORTSTILLSTÅND

För att kunna börja övningsköra och påbörja din utbildning måste du först ansöka om körkortstillstånd. Välkommen in till oss så vi hjälper dig med syntest, vilket vi rapporterar elektroniskt till Transportstyrelsen. Du ska även fylla i en hälsodeklaration.

Ansökan behandlas efter att du gjort syntestet och fyllt i hälsodeklarationen. Mer info hittar du på www.transportstyrelsen.se

 

Steg 2. ÖVNINGSKÖRNING OCH INTRODUKTIONSUTBILDNING

Om du tänker övningsköra privat måste du och den du ska övningsköra med numera enligt lag gå en handledarutbildning. Mer info hittar du under Introduktionsutbildning.

Steg 3. TEORI- OCH KÖRUTBILDNING


Teoriutbildning

När du köpt ett startpaket får du tillgång till Elevcentralen.se där du kan jobba med teorin. Väljer du Elevcentralen Premium får du även tillgång till filmer, quizkampen mm. Du kan även utföra slutprov som påminner om Trafikverkets kunskapsprov. Vill du låna en dator är du välkommen in till oss!

Körutbildning

Oavsett vilken nivå du ligger på kan vi hjälpa dig. Det finns de som aldrig suttit bakom en ratt, innan första lektionen och de som kört i flera år och bara behöver hjälp med det sista inför uppkörningen.

Vi erbjuder även Intensivutbildning efter önskemål.

  • Parallellt med teorin tar du dina körlektioner.
  • Din handledare vid privat övningskörning är välkommen att följa med i bilen under lektionerna.
  • Du kan välja mellan manuellt växlad-, automatväxlad bil.
  • Du får köra säkra och smidiga bilar.